Focaccia

Tear and Share

Calzone

Pantofola

NIEUWE CONCEPTEN OP DE TAVOLA!

Al onze nieuwe broodontwikkelingen presenteren we exclusief onder de naam Freshly Baked Concepts. Het is een etalage van wat we kunnen, maar ook een plek waar je altijd welkom bent om inspiratie op te doen. Benieuwd hoe de nieuwe concepten eruit zien?
Bekijk hier onze nieuwe concepten!

Welkom bij Boboli!

Buono come il pane, zeggen de Italianen. Het brood bepaalt de maaltijd. Focaccia, calzone, stromboli, pizzabodems: ook uw klanten zijn op zoek naar die bijzondere broodsoorten. Ambachtelijk en liefdevol bereid met de beste ingrediënten. Boboli brengt u en uw klanten de echte smaak van Italië.

 

Boboli is toonaangevend binnen de wereld van mediterraans brood. Sinds 1998 bakken wij met ziel en zaligheid bijzonder brood voor diverse supermarkten, vliegmaatschappijen, tankstations en bedrijfsrestaurants wereldwijd. Op ambachtelijke wijze wordt ons brood bereid en dat proef je! Wij werken ''custom made'' wat betekent dat wij tegemoet komen aan de specifieke wensen van onze klanten, dat kan onder onze merknaam Boboli of als private label. Door op deze manier te werken  zijn en blijven wij onderscheidend!  

Ons ambachtelijk brood proberen? Boboli bezoekt u graag!