Bakadviezen
Allereerst dank voor het overwegen van een Boboli product. Het juiste bakproces zorgt voor een constante kwaliteit en versterkt de smaak van het product. Deze pagina bevat dan ook een basis advies om te komen tot een heerlijke smaakbeleving.
Fully baked
Alle Boboli producten hebben een rijs- en bakproces ondergaan. Het hele product inclusief bodem, saus en decoratie zijn volledig gebakken.
Gekoelde producten
De gekoelde producten van Boboli zijn volledig gebakken. Deze producten kunnen dan ook in zeer korte tijd worden bereid. De onderstaande bakprogramma’s zijn afgestemd op een consumentenoven. Als richtlijn hanteren wij:
Bakprogramma's voor gekoelde producten
Product | ||
Baguette | 10-12 min | 180°C |
Focaccia, oven bread / sharing bread | 8-10 min | 180°C |
Garlic bread wheel | 3 min | 180°C |
Midi pizza | 8-10 min | 180°C |
Voor extra informatie of specifiek advies kunt u contact opnemen met salessupport@boboli.nl
Bevroren producten
Ook de bevroren producten van Boboli zijn volledig gebakken en snel en eenvoudig te bereiden. Dit kan in zowel consumenten, professionele als high speed ovens. De onderstaande richtlijn is gericht op professionele ovens:
Bakprogramma's voor bevroren producten
Product | ||
Bevroren product < 150g | 6-8 min | 180°C |
Bevroren product > 150g | 8-10 min | 180°C |
Bevroren product > 200g | 10-12 min | 180°C |
Bevroren gevouwen | 12-14 min | 180°C |
Crusty rolls | 7-9 min | 160°C |
Voor extra informatie of specifiek advies kunt u contact opnemen met salessupport@boboli.nl
Meer informatie
Over onze producten of samenwerken?
Neem vrijblijvend contact met ons op!