Pizzaswirls, een lust voor het oog én de mond

Onze handmade Pizzaswirls zijn geschikt voor iedere gelegenheid; voor onderweg, als lunch of als verrukkelijk bijgerecht. Met hun frisse en kleurrijke toppings, zien ze er niet alleen fantastisch uit, maar zijn ze ook nog eens heerlijk van smaak.

  • Verkrijgbaar in diverse smaken: BBQ chicken, flammkuchen, kerrie-ananas, kruidenboter en piri-piri;
  • Met 10% Italiaanse durum;
  • Heerlijk om zowel koud als warm van te genieten;
  • Per stuk: +/- 100g.
vega-label
ISB logo
Hand shaped
Fully baked

”Over het algemeen bestaan ​​de schappen binnen de in-store-bakery voor 95% uit witte of bruingekleurde producten. Door kleur toe te voegen worden impulsaankopen gestimuleerd!”

Nieuw innovatief product! Verrijk je assortiment met producten met toegevoegde waarde. Introduceer kleurrijke Pizzaswirls!

Verhoog de efficiëntie. Pizzaswirls passen naadloos in uw bakprogramma en hebben een aanzienlijk kortere baktijd in vergelijking met andere snacks.

Proef het zelf!

Geïntereseerd in samples, een tasting of wilt u graag in contact komen met een van onze collega’s? Neem dan via hier contact met ons op!

    Sharing niet altijd leukf

    Samen genieten van de beste gedecoreerde broodspecialiteiten. Daar staan wij als  Boboli voor. Om het aspect ‘beste’ te waarborgen, zijn onze interne procedures streng gereguleerd en zijn we GFSI-gecertificeerd volgens de IFS- en BRC-standaarden.

    Om de voedselveiligheid te garanderen kopen wij grondstoffen waarvan wij zeker weten dat deze veilig zijn. Vertrouwen en transparantie zijn de criteria bij het selecteren van een leverancier. Onze leveranciers zijn net als Boboli gecertificeerd en zorgen ervoor dat alleen voedselveilige en kwalitatieve grondstoffen onze productielocatie bereiken.